Primena agregata za struju

Pouzdani besprekidni izvori napajanja su bitni za kvalitetan rad svakog korisnika koji je ovisan o neprekidnom izvoru električne energije. Svaki put kada se dogode neočekivani nestanci struje, kada je u pitanju održavanje električne mreže, prilikom izvođenja građevinskih radova, za terenske službe, plovne objekte ili na ostalim lokacijama gde dovod struje nije moguć, agregati za struju su prosto neophodni. Agregati za struju iz naše ponude su raznovrsni. Bešumni agregati za struju su pouzdani izvori napajanja za kritične aplikacije kao što su IT ili telekomunikaciona oprema, jer obezbeđuju struju perfektnog napona, nizak nivo buke i lako su prenosni, pa su tako prikladni i za upotrebu u urbanim sredinama, ali i na udaljenim lokacijama i vikendicama.

Industrijski agregati za struju su manjih dimenzija i mase od profesionalnih agregata, te su lakši za manipulaciju. Moguć je izbor automatskog režima rada ili elektrostarta. Osiguravaju odgovarajuću kvalitetnu električnu energiju sa autonomijom u slučaju nestanka struje kao sekundarnom funkcijom. Najbolje je rešenje prilikom izvođenja građevinskih radova ali imaju upotrebu i u domaćinstvu za sve električne uređaje, kao što su npr. televizori, frižideri, šporeti, sijalice, računari i mnogi drugi uredjaji. Često se koriste kao izvori struje za pogon pumpi za navodnjavanje i odvodnjavanje, na traktorskim prikolicama, kao rezervni izvor struje na farmama, inkubatorima i udaljenim plantažama, za pogon raznih poljoprivrednih i baštenskih alata. 

Kupac je uvek u pravu

Nije retkost da korisnici zahtevaju modele agregata koji su specijalno proizvedeni za njihove potrebe jer imaju mogućnost ugradnje višenamenske dodatne opreme, kao npr: za solarne panele, telekomunikacione sisteme, laboratorije, fabrike, mega-markete. Pružaju maksimalnu pouzdanost, performanse jer su jednostavni a profesionalni generatori, i takođe se mogu koristiti u svakoj prilici.

Benzin ili dizel agregat

Bilo da su u pitanju prenosivi agregati na benzin, ili dizel agregati za struju namenjeni održavanju infrastrukture, ili slične agregatne jedinice nudimo Vam vrlo kvalitetne proizvode koje karakteriše bezbednost i sigurnost. Agregati za struju iz naše ponude su u praksi pokazali vrhunske rezultate pa ste osigurani da imate kvalitetnog partnera za Vaš alternativni izvor električne energije.

Koji agregat izabrati

Izbor adekvatnog modela agregata za struju nije ni malo jednostavan i lak posao. Za njega ne postoji univerzalan recept jer su potrebe svakog kupca različite, a pored toga važna je i svrha za koju su agregati za struju namenjeni. Ukoliko je na Vašoj listi aparat koji ima elektro motor, znajte da je za njegovo uključivanje potrebna veća snaga.

Please, enter your name
Please, enter your phone number
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message

Da nestanak struje ne remeti svakodnevnicu...